Google+

Mindmap software

 

Denne sektion vil indeholde de forskellige Mindmap software, som findes på marked. Listen vil blive løbende opdateret og jeg vil meget gerne have links tilsendt, hvis nye Mindmap programmer dukker op. Bare skriv dem i kommentar feltet, så skriver jeg dem på listen.

iMindmap
iMindmap er en suite af forskellige programmer til Mindmap. Denne suite består både af software til Windows og Mac platformen, samt Ipad og Iphone og der findes også en Cloud løsning. Jeg har liste de forskellige versioner op her:

Desktop version

TheBrian
TheBrian er et Mindmap program som ikke har den normale flade 2D struktur i Mindmaps. Dette program har uendelige dybde i Mindmapping og kan gemme alle typer af information både lokalt og online. Programmet findes til Windows, Mac og Linux og findes også i en gratis version.

Desktop version

Xmind
Xmind er et godt Mindmap program som kommer i en gratis version og en Pro version, som har flere funktioner. Programmet er let at bruge og alle standard funktioner er med i den gratis Mindmap version. Programmet kommer til Windows, Mac, Linux og USB.

Desktop version

MindMeister
Mindmeister er et online Mindmap program, som er skabt til samarbejde i real time. Programmet kommer i en dansk version og er meget nemt at arbejde med. Programmet kan prøves gratis i 30 dage, hvorefter det bliver til en betalings version. Programmet kommer til iPad, Iphone , Android og online.

Online

Tablets

Mobiler

 

 

 

The following two tabs change content below.
Jeg har arbejdet med Mindmap siden skoletiden, som efterhånden ligger langt tilbage i tiden. Jeg arbejder til dagligt med Mindmap i projekter, som IT konsulent og ved frivilligt arbejde. Jeg er GTD freak og leder altid efter det optimale GTD program, som er koblet sammen med Mindmapping.

Latest posts by Michael Iversen (see all)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)