Google+
Mar 092013
 

Mindmeister er en online mindmapping løsning, som også kommer på dansk.

Mindmeister

Mindmeister er skabt til online samarbejde og er en super effentiv måde at samarbejde på et Mindmap. Alle kan tilføje og ændre i Mindmappet på samme tid online.

På samme tid gemmer Mindmeister alle indtastinger i en historik, så man altid kan vende tilbage til en tidligere version.

Der er også adgang til Mindmeister universet fra Iphone, Ipad og Android, således at man kan arbejde alle steder fra. Mindmeister er bygget på HTML 5 standarden, så selv hvis man er offline, så virker Mindmeister og når man kommer online igen, så opdatere Mindmappet automatisk.

Mindmeister kommer i en 30 dages prøve version og en betalt version.

Prøv programmet her: MindMeister

Mindmeister video

The following two tabs change content below.
Jeg har arbejdet med Mindmap siden skoletiden, som efterhånden ligger langt tilbage i tiden. Jeg arbejder til dagligt med Mindmap i projekter, som IT konsulent og ved frivilligt arbejde. Jeg er GTD freak og leder altid efter det optimale GTD program, som er koblet sammen med Mindmapping.

Latest posts by Michael Iversen (see all)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)